Zamówienia publiczne do 130 000 zł netto
Pobierz dane XMLDrukuj informacjęSzczegóły informacji
Przeprowadzenie teoretyczno – praktycznego kursu kucharskiego I i II stopnia.
Informacja ogłoszona dnia 2015-01-22 10:17:22 przez Krzysztof Gotowicki, informacja należąca do archiwum
Akapit nr 1 - brak tytułu
Gmina Żary o statusie miejskim zaprasza do udziału w procedurze udzielenia zamówienia publicznego o wartości szacunkowej poniżej 30 000 euro, której przedmiotem jest przeprowadzenie teoretyczno – praktycznego kursu kucharskiego I i II stopnia.
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
Przedmiot zamówienia obejmuje przeprowadzenie teoretyczno – praktycznego kursu kucharskiego
I i II stopnia dla 1 uczestnika projektu „Żary 2020 – innowacyjny system wsparcia ekonomii społecznej”. Szkolenie powinno obejmować poniższą tematykę:
I i II stopnia dla 1 uczestnika projektu „Żary 2020 – innowacyjny system wsparcia ekonomii społecznej”. Szkolenie powinno obejmować poniższą tematykę:
- struktura organizacyjna zakładu gastronomicznego.
- wymogi systemy HACAP w gastronomii.
- procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności.
- praktyczne zastosowanie procesów technologicznych w sztuce kulinarnej.
- sporządzanie potraw jarskich i półmięsnych
- sporządzanie potraw mięsnych.
- sporządzanie potraw rybnych.
- sporządzanie przekąsek zimnych i gorących.
- praktyczne wprowadzenie w zagadnienie kuchni cateringowej.
- obsługa kasy fiskalnej oraz zarządzanie lokalem gastronomicznym.
Liczba godzin szkolenia: 140 godzin dydaktycznych – 30% czasu część teoretyczna, 70% czasu część praktyczna w systemie weekendowym.
Miejsce szkolenia: Żary.
Wykonawca zobowiązany jest dodatkowo do:
- zapewnienia materiałów dydaktycznych dla uczestnika szkolenia,
- wydania zaświadczenie/ certyfikatu uczestnikowi szkolenia po ukończeniu przedmiotowego kursu i uzyskaniu pozytywnego wyniku z egzaminu.
Termin rozpoczęcia kursu: 7 dni od dnia zawarcia umowy z Wykonawcą.
Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia określa projekt umowy załączony do niniejszego zaproszenia.
TERMIN ZŁOŻENIA OFERTY:
Zainteresowanych proszę o złożenie wymaganych dokumentów w terminie do dnia 09.02.2015 r.
- w formie elektronicznej na adres
- faksem na nr 68 470 83 88
- osobiście bądź listownie do Urzędu Miejskiego w Żarach, Rynek 1-5, 68-200 Żary
Otwarcie ofert odbędzie się w dniu 10.02.2015 r. o godz. 10.00, natomiast informacja o wyłonieniu najkorzystniejszej oferty po zatwierdzeniu zostanie ogłoszona w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Żarach.
KRYTERIUM WYBORU OFERTY:
- najniższa cena (100%)
WYMAGANIA:
Wykonawca winien do oferty dołączyć:
- aktualny wpis do rejestru instytucji szkoleniowych,
- dokumenty potwierdzające posiadanie kwalifikacji zawodowych przez osoby szkolące w zakresie realizacji przedmiotu zamówienia,
- oświadczenie o dysponowaniu odpowiednią bazą techniczną niezbędną do prowadzenia zajęć.
- proponowany program szkolenia wraz harmonogramem, przy czym Zamawiający zastrzega sobie prawo do akceptacji programu szkolenia lub ewentualnego wprowadzenia zmian.
INNE INFORMACJE
W ofercie należy uwzględnić wszelkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia.
Informacji dotyczących szczegółów w zakresie wykonania przedmiotu zamówienia udziela Agata Półtorak – podinspektor w Wydziale Polityki Regionalnej, Promocji i Pozyskiwania Środków Pomocowych Urzędu Miejskiego w Żarach, tel. (68) 470 83 97.
Akapit nr 2 - brak tytułu
ROZSTRZYGNIĘCIE
Procedura została unieważniona, ponieważ cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
Załączniki
Pobierz dane XML Przeprowadzenie teoretyczno – praktycznego kursu kucharskiego I i II stopnia. Drukuj informację Przeprowadzenie teoretyczno – praktycznego kursu kucharskiego I i II stopnia.
Rejestr zmian
Podmiot udostępniający informację: | Podmiot udostępniający informację: Miasto Żary |
||
---|---|---|---|
Osoba, która wytworzyła informację: | Osoba, która wytworzyla informację: Magdalena Krawczyk |
Data wytworzenia informacji: | Data wytworzenia informacji: 2015-01-22 |
Osoba, która odpowiada za treść: | Osoba, która odpowiada za treść: Magdalena Krawczyk |
Data wprowadzenia do BIP | Data wprowadzenia do BIP 2015-01-22 10:16:39 |
Wprowadził informację do BIP: | Wprowadził informację do BIP: |
Data udostępnienia informacji: | Data udostępnienia informacji: 2015-01-22 10:17:22 |
Osoba, która zmieniła informację: | Osoba, która zmieniła informację: |
Data ostatniej zmiany: | Data ostatniej zmiany: 2015-03-19 09:36:04 |
Artykuł był wyświetlony: | Artykuł był wyświetlony: 473 raz(y) |